Der gik kun 4 dage, inden reaktionen på Berlingo-købet kom. Vi har faktisk ikke engang modtaget bilen endnu, men udsigten til hjemmets noget forringede maskulinitet kunne åbenbart ikke gå upåagtet hen. Hvor nogle mænd har behov for at realisere sig selv nøgne i en skov sammen med Carl-Mar, så er det – heldigvis – nok for min at tage en tur i Elgiganten. Så søndagsturen gik til Viby, og det var stort det, der kom med hjem. Så krisen er afværget, og nu kan Berlingoen bare komme (vi kunne nu ellers godt have brugt den til at fragte kassen med hjem).

Vil gerne se Brandmand Sam!

Vil gerne se Brandmand Sam!

Jeg synes, Birk klarede det flot derinde. Alma sad i bæreselen, og så er hun glad, men det er altid lidt spændende med Birk. Han fik sat fedtefingre på alle fjernsynene og prøvet alle fjernbetjeningerne af, og da det – efter noget tid – ikke var helt nok længere, gik vi over i køle/fryse-afdelingen. Og her kommer en anbefaling. Start i den ene ende, og tag så skabene et efter et, og fastsæt, om det er et køleskab eller et fryseskab. Vi fik kortlagt hele afdelingen med en hidtil uset grundighed.

Yderligere en anbefaling. I går gik turen til Himmelbjerget, og en kæmpe, fed legeplads de har sig! Perfekt til en næsten 3-årig – og helt tydeligt også til en hel del andre aldersgrupper. Der kunne vi godt få en eftermiddag til at gå – og det gjorde vi så.

I retrospekt er det vist kun mor og Alma, der ikke har været på legeplads i denne weekend, så i næste weekend vil vi gerne shoppe brugskunst og lege med ham den lækre uden på blepakken.

Almas første forelskelse

Almas første forelskelse

Share