Jeg er 33 år og bor i Hovedgård ved Horsens sammen med min familie – kæresten, Thomas samt Birk på 3 år og Alma på 1 år. Vi bor i et stort hus med en stor have, og vi har altid gang i et eller andet husprojekt.

Her på min blog fortæller jeg om min hverdag med hus og have, børn, familie og min lille netbutik, tinytone.dk.

Jeg kommer oprindeligt fra en gård på Nordfyn, hvor jeg boede og gik i skole og gymnasium, indtil jeg i 2003 flyttede til Aarhus for at læse.

I 2008 blev jeg færdig på Aarhus Universitet. Så kunne jeg kalde mig cand. mag. i musikvidenskab og film og tv, og med den titel har jeg sidenhen bedrevet gymnasieundervisning samt formidlings- og projektarbejde.

Men gymnasieskolen og verden generelt er en anden, end da vi begyndte på uni i sin tid. Så efter endt barsel måtte jeg på ny erkende, at der skulle hårde midler i brug for at skaffe et job. Så jeg tog skeen i egen hånd og åbnede i november 2013 børnetøjsbutikken Mini&Mokka i Horsens. Nu er butikken lavet om en til en netbutik, hvor jeg sælger musikinstrumenter til læring og leg.

Når jeg ikke sidder bag skærmen eller pakker ordrer, suser jeg rundt til de lokale kirker og laver babysalmesang sammen med en masse skønne babyer og deres mødre.

Rigtig god fornøjelse med bloggen. Læg endelig en kommentar, hvis du har noget på sinde.